Δράση της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για την Καρδιακή Ανεπάρκεια

Η ομάδα καρδιακής ανεπάρκειας του πανεπιστημιακου νοσοκομείου ιωαννίνων γιορτάσε την ημέρα ευαισθητοποίησης για την καρδιακή ανεπάρκεια στις 26 ιουνίου 2018.

για την ευαισθητοποίηση του κοινού εγιναν οι παρακάτω ενέργειες:

  • Φυλλάδια με σημαντικές βασικές πληροφορίες για το ευρύ κοινό σχετικά με την καρδιακή ανεπάρκεια (που έγιναν πριν από μερικά χρόνια από την ομάδα εργασίας της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας) διανεμήθηκαν το πρωί στο νοσοκομείο από τα μέλη της ομάδας  (δρ νάκα, δρ a κότσια ,  ι δήμου και π περπερίδη, και οι δύο νοσηλευτριες της ομάδας καρδιακής ανεπάρκειας). τα μέλη της ομάδας απάντησαν επίσης σε τυχόν ερωτήσεις που είχαν οι επισκέπτες του νοσοκομείου
  • Δελτίο τύπου διανεμήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την προηγούμενη ημέρα από την εκδήλωση. αυτό περιελάμβανε πληροφορίες για το ευρύ κοινό σχετικά με την καρδιακή ανεπάρκεια και την επιβάρυνση της στην ελλάδα και στο εξωτερικό (κυρίως με βάση πληροφορίες από την ιστοσελίδα του hfa και την ελληνική καρδιολογική εταιρεία), καθώς και για τις δράσεις της ομάδας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου καρδιακής ανεπάρκειας και τη λειτουργία της τοπικής κλινικής καρδιακής ανεπάρκειας. ένα έγγραφο με το δελτίο τύπου επισυνάπτεται καθώς και η προσέλκυση των μέσων μαζικής ενημέρωσης (κατάλογος συνδέσμων πολυμέσων).
  • Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου. τα μέλη του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ιωαννίνων (δρ. κ.κ. νάκα, δρ. α. κοτσιά και δρ. μπεχλιούλης) έδωσαν συνέντευξη σχετικά με τη σημασία που έχει η γνώση της καρδιακής ανεπάρκειας και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. ένας σύνδεσμος για το αρχείο βίντεο για αυτό το συμβάν είναι επίσης συνδεδεμένος

 

Media

Picture1

 

 

 insilc 1

 


 

 

kardiatool  

 

 

trainees

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ

SITE Language

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Β' Καρδιολογική Κλινική, Γ Κτίριο, 1ος Όροφος
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου
45500, Ιωάννινα, Ελλάδα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Καρδιακή ανεπάρκεια: 2651099847
Επεμβατική Καρδιολογία: 2651099042

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καρδιακή ανεπάρκεια: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επεμβατική Καρδιολογία:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 



 

Σύνδεση