ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Το Μοναδικό Κέντρο Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων σε όλη τη Κεντρική, Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα

Στο ΦΕΚ Β1234/9-4-2020 τροποποιήθηκε η Υπουργική Απόφαση Α3γ/οικ.30175/22-04-2016 (Β΄ 1428) αναφορικά με «Αναγνώριση Κέντρων Τοποθέτησης Ειδικών Αορτικών Βαλβίδων διαδερμικά ή διακορυφαία σε Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές». Με βάση την απόφαση που δημοσιεύεται στο παραπάνω φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αναστέλλεται η λειτουργία των κέντρων εμφύτευσης ειδικών βιολογικών αορτικών βαλβίδων των παρακάτω Νοσοκομείων και Ιδιωτικών Κλινικών:
1. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»,
2. της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «MEDITERRANEO HOSPITAL» με την επωνυμία «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ε.Δ. ΔΡΑΓΙΝΗ Α.Ε.» και
3. της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER»,
4. του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΧΕΠΑ»,
5. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»,
6. της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι,
7. της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ (METROPOLITAN GENERAL HOSPITAL)» (τέως «ΙΑΣΩ GENERAL»),
καθώς δεν πληρούνται τα κριτήρια αξιολόγησης.
Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ότι το Κέντρο Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων του ΠΓΝΙ, διατηρεί σε ισχύ την άδειά του.
Η πολιτική που εφάρμοσε η Διοίκηση κατά τη θητεία της, παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο ήταν υποχρεωμένη να λειτουργήσει και η άριστη συνεργασία των Ιατρών της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής, της Αναισθησιολογικής και της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, τους οποίους συγχαίρει για το έργο τους, πέτυχαν το θετικό αυτό αποτέλεσμα για την περιοχή και όχι μόνο. Στο αποτέλεσμα αυτό, η συμβολή των Νοσηλευτών, των Τεχνολόγων και του Διοικητικού Προσωπικού, είναι ανεκτίμητη. Αποδεικνύεται επίσης ότι, η αξιοποίηση των υποδομών των υπερσύγχρονων υβριδικών Αιμοδυναμικών αιθουσών που τέθηκαν σε λειτουργία στην 4η Πτέρυγα, παρά τις ισχυρές αντιδράσεις, συμβάλλει τα μέγιστα στην ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών υγείας που παρέχει το ΠΓΝΙ .
Το Κέντρο του ΠΓΝΙ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που διατηρεί την άδεια σε όλη τη Κεντρική, Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες της περιοχής να επιλύουν στον τόπο τους τα σχετικά προβλήματα υγείας και να αποφύγουν την ταλαιπωρία αναζήτησης διεξόδου στα ιδιωτικά κέντρα των Αθηνών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Picture1

 

 

 insilc 1

 


 

 

kardiatool  

 

 

trainees

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ

SITE Language

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Β' Καρδιολογική Κλινική, Γ Κτίριο, 1ος Όροφος
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου
45500, Ιωάννινα, Ελλάδα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Καρδιακή ανεπάρκεια: 2651099847
Επεμβατική Καρδιολογία: 2651099042

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καρδιακή ανεπάρκεια: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επεμβατική Καρδιολογία:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σύνδεση